Κέντρο Βοήθειας PrimePDF
Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό και τα προσωπικά σας δεδομένα
Τελευταία ενημέρωση: από Ομάδα Υποστήριξης PrimePDF
Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο PrimePDF και όλα τα σχετικά προσωπικά δεδομένα ανά πάσα στιγμή. Η διαδικασία αυτή απαιτεί επιβεβαίωση μέσω email για προστασία από μη εξουσιοδοτημένα αιτήματα και δεν μπορεί να αναιρεθεί μόλις ολοκληρωθεί.
Αυτή η ενέργεια είναι οριστική και δεν μπορεί να αναιρεθεί. Μόλις επιβεβαιωθεί η διαγραφή, ο λογαριασμός σας, όλοι οι χώροι εργασίας, τα αρχεία και τα προσωπικά σας δεδομένα θα αφαιρεθούν οριστικά. Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος ούτε δυνατότητα ανάκτησης.
Τι περιλαμβάνει αυτή η ενέργεια
Η διαγραφή του λογαριασμού σας ενεργοποιεί την πλήρη και οριστική αφαίρεση όλων όσων σχετίζονται με το προφίλ σας στο PrimePDF. Θα επηρεαστούν τα εξής:
- Ο λογαριασμός σας και τα διαπιστευτήρια σύνδεσης θα αφαιρεθούν οριστικά. Δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στο PrimePDF.
- Όλοι οι χώροι εργασίας που σας ανήκουν, μαζί με τις ρυθμίσεις τους, τα μέλη της ομάδας και τις διαμορφώσεις τους, θα διαγραφούν.
- Κάθε αρχείο, έγγραφο και πρόχειρο που είναι αποθηκευμένο στους χώρους εργασίας σας θα διαγραφεί οριστικά.
- Τυχόν ενεργές συνδρομές θα ακυρωθούν άμεσα. Δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων για τυχόν εναπομείναντα αχρησιμοποίητο χρόνο συνδρομής.
- Όλα τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας θα διαγραφούν πλήρως εντός 30 ημερών, σύμφωνα με την πολιτική διατήρησης δεδομένων μας.