Centrum Pomocy PrimePDF
Jak usunąć konto i dane osobowe
Ostatnia aktualizacja: przez Zespół wsparcia PrimePDF
W dowolnym momencie można trwale usunąć konto PrimePDF oraz wszystkie powiązane z nim dane osobowe. Proces ten wymaga potwierdzenia adresem e-mail, co chroni przed nieautoryzowanymi żądaniami, i po zakończeniu nie można go cofnąć.
Ta czynność jest nieodwracalna. Po potwierdzeniu usunięcia konto, wszystkie przestrzenie robocze, pliki i dane osobowe zostaną trwale i bezpowrotnie usunięte. Nie ma okresu karencji ani możliwości przywrócenia danych.
Co obejmuje ta czynność
Usunięcie konta powoduje całkowite i trwałe usunięcie wszystkiego, co jest powiązane z profilem PrimePDF. Dotyczy to następujących elementów:
- Twoje konto oraz dane logowania zostaną trwale usunięte. Nie będzie już można zalogować się do PrimePDF.
- Wszystkie posiadane przez Ciebie przestrzenie robocze, wraz z ich ustawieniami, członkami zespołu i konfiguracjami, zostaną usunięte.
- Każdy plik, dokument i wersja robocza przechowywane w przestrzeniach roboczych zostaną trwale usunięte.
- Wszelkie aktywne subskrypcje zostaną natychmiast anulowane. Za pozostały, niewykorzystany okres subskrypcji nie przysługuje zwrot środków.
- Wszystkie dane osobowe powiązane z kontem zostaną całkowicie usunięte w ciągu 30 dni, zgodnie z naszą polityką przechowywania danych.