מרכז העזרה של PrimePDF

איך למחוק את החשבון ואת הנתונים האישיים שלך

עודכן לאחרונה: על ידי צוות התמיכה של PrimePDF

אפשר למחוק לצמיתות את חשבון ה-PrimePDF שלך ואת כל הנתונים האישיים המשויכים אליו, בכל עת. התהליך דורש אישור בדוא"ל כדי להגן מפני בקשות לא מורשות, ולא ניתן לבטל אותו לאחר השלמתו.

פעולה זו היא סופית ולא ניתן לבטל אותה. לאחר אישור המחיקה, החשבון, כל סביבות העבודה, הקבצים והנתונים האישיים שלך יוסרו לצמיתות וללא אפשרות שחזור. אין תקופת חסד ואין אפשרות לשחזר את המידע.

מה כוללת הפעולה הזו

מחיקת החשבון מפעילה הסרה מלאה וסופית של כל מה שמשויך לפרופיל ה-PrimePDF שלך. הדברים הבאים יושפעו:

  • החשבון ופרטי ההתחברות שלך יוסרו לצמיתות. לא תהיה עוד אפשרות להתחבר אל PrimePDF.
  • כל סביבות העבודה שבבעלותך, כולל ההגדרות, חברי הצוות והתצורות שלהן, יימחקו.
  • כל קובץ, מסמך וטיוטה השמורים בסביבות העבודה שלך יימחקו לצמיתות.
  • כל מנוי פעיל יבוטל מיידית. לא יינתן החזר כספי עבור זמן מנוי שנותר ולא נוצל.
  • כל הנתונים האישיים המשויכים לחשבון שלך יימחקו במלואם בתוך 30 יום, בהתאם למדיניות שמירת הנתונים שלנו.