PrimePDF Yardım Mərkəzi

Hesabınızı və şəxsi məlumatlarınızı necə silmək olar

Son yenilənmə: tərəfindən PrimePDF Dəstək Komandası

PrimePDF hesabınızı və ona bağlı bütün şəxsi məlumatları istənilən vaxt həmişəlik silə bilərsiniz. Bu proses icazəsiz sorğulardan qorunmaq üçün e-poçt təsdiqi tələb edir və tamamlandıqdan sonra geri qaytarıla bilmir.

Bu əməliyyat həmişəlikdir və geri qaytarıla bilməz. Silinmə təsdiqləndikdən sonra hesabınız, bütün iş sahələriniz, fayllarınız və şəxsi məlumatlarınız geri dönməz şəkildə silinəcək. Güzəşt müddəti və ya bərpa imkanı yoxdur.

Bu əməliyyat nə edir

Hesabınızı silmək PrimePDF profilinizlə bağlı hər şeyin tam və həmişəlik silinməsinə səbəb olur. Aşağıdakılar bundan təsirlənəcək:

  • Hesabınız və giriş məlumatlarınız tam olaraq silinəcək. Siz artıq PrimePDF hesabına daxil ola bilməyəcəksiniz.
  • Sahib olduğunuz bütün iş sahələri, o cümlədən onların ayarları, komanda üzvləri və konfiqurasiyaları silinəcək.
  • İş sahələrinizdə saxlanılan hər bir fayl, sənəd və qaralama tam olaraq silinəcək.
  • Aktiv abunəlikləriniz dərhal ləğv ediləcək. İstifadə edilməmiş abunəlik müddəti üçün heç bir geri ödəniş edilməyəcək.
  • Hesabınızla bağlı bütün şəxsi məlumatlar məlumatların saxlanması qaydalarımıza uyğun olaraq 30 gün ərzində tam silinəcək.